Бусове под наем Пловдив

Наемът на товарен ван не е нещо, което правим всеки ден. Но когато се наложи да извозим някакъв багаж, семейната кола няма да е най-удачното решение, на което да заложим. Ако и на вас ви се налага да организирате подобни дейности, то значи сте на точното място, защото в Тик-Так-Транс ще попаднете на изгодни и надеждни превозни средства, предлагащи оптимално пространство и технически показатели. Можете да откриете ван с по-голяма и с по-малка товароносимост, и да го наемете за град Пловдив срещу изгодни цени, каквито няма да ви затруднят материално.

Какви са ползите от наемането на бус под наем в Пловдив

Покупката на бус е сериозна инвестиция, която трябва да е и напълно оправдана. Обикновено се прави с бизнес цели, а не просто така – за да пренесем мебелите и бялата техника от старото в новото жилище. Във втория случай е в пъти по-рентабилно да изберем временен наем, отколкото да похарчим солидна сума пари в избора и закупуването на бус в град Пловдив. Ето какви са предимствата на този вид услуги:

Достъп до голямо разнообразие от лекотоварни автомобили – работим с водещи автомобилни марки, от които можете да избирате на воля. Предлагаме широка гама микробуси под наем за град Пловдив, сред които има и такива за пренасяне на стоки с много голям обем. Пикап, ван или по-голяма кола – при нас има решения за всеки и то на супер цени;

Отлични технически характеристики за всяка една кола – всеки шофьор е наясно с това колко скъпа може да е поддръжката на автомобила. Ежегодните технически прегледи и смяната на дефектиралите части могат да възлязат на непосилна сума пари, която не винаги имате в портфейла си. Това е още една от причините да изберете наем на бус в град Пловдив от Тик-Так-Транс – предлаганите от нас превозни средства са в перфектно състояние, което ги прави и толкова предпочитани от клиентите ни;

Спестяване на средства – дори и да ви се налага да превозвате много на брой или обемисти предмети регулярно, това отново не е причина да купувате лекотоварна кола. Вариантът просто да я наемете е много по-удачен, затова се спрете на него и на услугите, налични в Тик-Так-Транс;

Липса на ангажименти към фирмата и превозното средство – след като договорът за наем на буса приключи, вие нямате никакви ангажименти към издадената кола и фирмата. Единственото условие е да върнете автомобила в същото това техническо състояние, в което сме ви го дали, като това се установява на място от нашите служители.
Определено си струва да предпочетете наема на бус в град Пловдив, отколкото да инвестирането в такъв, който да е ваша собственост. За какво ви е да се разделяте със спестяванията си, след като ние от Тик-Так-Транс имаме капацитета да ви предложим далеч по-надеждна и финансова изгодна опция?

Как да изберете товарен автомобил

Критериите за избор на ван, който да наемете за град Пловдив, са няколко. По-важните от тях е товарното пространство, товароносимостта, разходът на гориво на база 100 км пробег, както и наличието на допълнителни екстри като автопилот, климатроник и др. Разгледайте внимателно описанието на превозното средство и преценете дали отговаря на потребителските ви търсения. Също много важно условие е да съобразите възможностите на буса с целите си. Без значение дали ще го използвате за вашите бизнес нужди или за дейности, свързани с домакинството, лекотоварната кола трябва да разполага с нужния капацитет, така че да поберете в нея всички вещи за пренасяне. При наем за град Пловдив започнете първо от това, а впоследствие насочете вниманието си и към останалите детайли.

Какво ще откриете при нас

Високо ниво на обслужване, изгодни условия за наем на бус в град Пловдив, възможност за бърза онлайн резервация и разнообразие от товарни микробуси и бусове с отлични параметри. Предлагаме конкурентни цени и преференциални оферти за редовни клиенти. Каталогът ни със специализирани превозни средства включва водещи марки в сферата на автомобилната техника, които гарантират безопасното и приятно пътуване.