Пътна помощ Пловдив

Можем да бъде вашият доверен помощник, когато автомобилът ви е претърпял авария или някакъв инцидент.
След като сте притежатели на автомобил, е напълно естествено да го поддържате в изправност и редовно да проверявате нуждае ли се от някакъв ремонт. Независимо от това обаче, все някога ще възникне ситуация, в която по време на движение може нещо да откаже и да аварирате. Неприятно е, но стават и ПТП-та, затова е добре да имате връзка с пътна помощ, която да предлага и репатрак в Пловдив. При подаването на сигнал, техниците ни ще ви окажат пълно съдействие и ще осигурят превоз за автомобила до сервиз. Услугите, от които можете да се възползвате, са много разнообразни и не включват само транспорта с репатрак. Можем да ви окажем съдействие и на място, за да отстраним проблема, ако е възможно.

Какво ще получат клиентите

Пътната помощ в Пловдив е удобна и практична, тъй като градът е голям и движението в него е изключително натоварено. Услугите, които ние предлагаме, ще бъдат на разположение 24/7. Със сигурност е удобно да има на кого да се обадите в такъв момент, без значение колко е часът. Дори да потърсите близък или приятел, той не винаги може да ви помогне професионално. Служителите на фирмата и репатракът ще се погрижат за своевременното извозване на колата ви по-правилен и надежден начин. Благодарение на тази услуга няма да рискувате да нарушите закона и да ви глобят. Ето какво получавате от пътна помощ Пловдив:

Дежурен екип на денонощно разположение – не се притеснявайте да звъните, защото колегите ни са на линия и ще ви върнат обаждане. Нашите техници от Пловдив ще се отзоват по най-бързия начин при вас;

Точна преценка какъв е проблемът – добре обучените професионалисти бързо ще се ориентират в проблема и ще ви помогнат, ако на място може да бъде направен ремонт. Когато това е невъзможно, влиза в действие репатракът и отвежда автомобила в сервиз;
Конкурентна цена – заслужава си да инвестирате, защото това касае вашето спокойствие и сигурността на превозното средство. Цената зависи от мястото, където се намирате в Пловдив, както и дали сте в зоната на обслужване от пътна помощ и репатрака. Ако сте по-далеч, ще трябва да платите допълнително всеки екстра километър.

Едва ли има шофьор, който никога не е изпадал в аварийна ситуация. Добрата поддръжка на превозното средство и това, че е ново, не са гаранция. Винаги може да се наложи да извикате пътна помощ и да ползвате репатрак в Пловдив.

Какви са нашите предимства

Тук най-вече става въпрос за удобство и компетентност. Доверете се на техниците от пътна помощ Тик-Так-Транс, които си разбират от работата и ще открият повредата, за да може да продължите пътя си. Ако е невъзможно на място да се отстрани проблемът, използването на репатрак е правилното решение. Ние предлагаме на клиентите добро отношение и бърза реакция по всяко време на деня и нощта. В подобни моменти е възможно дори да изпитате паника, ако е налице сериозен проблем с колата, а вие не знаете какво да правите. Качествената пътна помощ в Пловдив ви позволява да запазите спокойствие във всяка ситуация. Това е много важно, тъй като нервите и притесненията не са добър съветник.

Защо да се доверите точно на нас

Услугите, които предлагаме ние от Тик-Так-Транс Пловдив, ще гарантират бързо извозване с репатрак на вашия автомобил, ако той е аварирал на пътя. Фирмата разполага с добре обучени кадри, които са компетентни в различни области от авто механиката. Те много бързо и прецизно ще установят повредата и ако е възможно ще ремонтират колата на място. Изберете нас, защото сме:

  • бързи – до няколко минути сме при вас;
  • надеждни – разполагаме с достатъчно техници с опит, които ще преценят правилно ситуацията;
  • постоянно на линия – когато и да се обадите, ще има кой да отреагира и да се отзове.

Нашата пътна помощ предлага много разнообразни дейности, свързани с различни ситуации които възникват по време на шофиране.

Очакваме ви!